Menu Close

Teràpies a Riells

En un espai tranquil envoltat de natura

Teràpia de so

Mitjançant instruments arcaics com el tambor xamànic, el monocordi, el bol tibetà i el didjeridú, entre d’altres, fem un treball personalitzat per equilibrar i harmonitzar els cosos subtils. Induïm una relaxació profunda a nivell físic i mental que afavoreix que tot el cos recuperi la seva freqüència vibratòria natural.

Naturopatía

Hola!! Sóc l’Anabel i sóc Naturòpata. Que és la Naturopatía? Per mi és una manera de ajudar a les persones. Molts de nosaltres tenim molèsties, símptomes de que alguna cosa en el nostre cos no va bé, inclús hi ha persones amb un diagnòstic.

Amb l’aplicació de les teràpies naturals podem prevenir, alleugerar, desbloquejar….. aquests símptomes o molèsties fent que la persona millori tant a nivell físic com emocional.

Teràpies que ofereixo:

  • Geopuntura – Aplicació d’argila terapèutica en els meridians d’acupuntura. En aquesta teràpia es convina la geoteràpia i l’acupuntura.
  • Reflexología Podal – Tècnica de massatge la qual mitjançant pressió en punts específic del peu afavoreix la relaxació i ajuda a millorar la circulació, el restrenyiment, la retenció de líquids, els mals de cap entre molts altres beneficis.
  • Auriculopuntura – Tècnica de la medicina tradicional xinesa que consisteix en l’estimulació dels punts reflexos de l’orella aconseguint regular les funcions de l’organisme.
  • Massatges Terapèutics – Aplicació de diverses tècniques com la fricció, pressió, estiraments … utilitzant els dits i les mans per millorar la tensió muscular i calmar el dolor.
  • Flors de Bach – Son una sèrie d’essències naturals que ens ajuden a tractar situacions emocionals. Por, solitud, incertesa, preocupació…
  • Pressoteràpia – Tècnica utilitzada per alleugerar el sistema circulatori i limfàtic ajudant a eliminar líquids i millorant la circulació sanguínia.

Tots els tractaments van acompanyats de musicoteràpia, aromateràpia i cromoteràpia ens ajuden a crear un ambient tranquil alhora que ens beneficien. Desitjo poder ajudar-vos.

Contacte: 665 42 36 56

ESTIMA’T

Contacte

Si tens dubtes, suggeriments, vols organitzar un grup tancat, etc…, contacta a:

Subscriu-te per a estar al dia de totes les activitats i novetats!!

Necessites ajuda?