Menu Close

Teràpies a Riells

Us presentem un servei pensat per als veïns i veïnes de Riells del Fai. En un entorn tranquil i agradable podreu gaudir d’uns tractaments de la màxima qualitat per tal de millorar la vostra salut i benestar. I tot això al costat de casa vostra!

A continuació teniu un resum de tot el que hi podreu trobar:

Anabel (veïna de Riells del Fai)

Hola!! Sóc l’Anabel i sóc Naturòpata.

Que és la Naturopatía? Per mi és una manera de ajudar a les persones. Molts de nosaltres tenim molèsties, símptomes de que alguna cosa en el nostre cos no va bé, fins i tot hi ha persones que ja compten amb un diagnòstic mèdic.
Amb l’aplicació de les teràpies naturals podem prevenir, alleugerir, desbloquejar….. aquests símptomes o molèsties fent que la persona millori tant a nivell físic com emocional.

Teràpies que ofereixo:

 •  Geopuntura – Aplicació d’argila terapèutica en els meridians d’acupuntura. En aquesta teràpia es combina la geoteràpia i l’acupuntura.

 • Reflexologia Podal – Tècnica de massatge en la qual, mitjançant pressió en punts específics del peu , s’afavoreix la relaxació i s’ajuda a millorar la circulació, el restrenyiment, la retenció de líquids, els mals de cap entre molts altres beneficis.
 • Auriculopuntura – Tècnica de la medicina tradicional xinesa que consisteix en l’estimulació dels punts reflexos de l’orella aconseguint regular les funcions de l’organisme.
 • Massatges Terapèutics – Aplicació de diverses tècniques com la fricció, pressió, estiraments … utilitzant els dits i les mans per millorar la tensió muscular i calmar el dolor.

 • Flors de Bach – Són una sèrie d’elixirs florals que ens ajuden a tractar situacions emocionals. Por, solitud, incertesa, preocupació…

 • Pressoteràpia – Tècnica utilitzada per alleugerar el sistema circulatori i limfàtic ajudant a eliminar líquids i millorant la circulació sanguínia.

Tots els tractaments van acompanyats de musicoteràpia, aromateràpia  i cromoteràpia, ens ajuden a crear un ambient tranquil alhora que ens beneficien. Desitjo poder ajudar-vos.

ESTIMA’T!

Informació i contacte: 665 42 36 56 (Anabel)

Carles (Sta. Eulàlia Natura)

Naturòpata i nutricionista, està avalat per una llarga trajectòria oferint teràpies i productes naturals a Santa Eulàlia de Ronçana. Aquests són alguns dels serveis que ofereix:

 • Dieta efectiva
  • Anàlisi orgànic (Quantum) amb la finalitat d’estudiar el metabolisme de cada persona i així poder realitzar el tractament més adequat i eficaç possible.
  • Menús personalitzats a cada visita, adaptats a les necessitats de cada persona.
 • Test d’intolerància alimentària – Basat en la electroacupuntura, per comprovar quins aliments de la dieta poden estar produint algun tipus d’intolerància tant digestiva (gasos, fermentació, restrenyiment …) com corporal (retenció de líquids, picors, insomni…).
 • Anàlisis Bio-Quantum – El Test Quantum és l’eina bàsica del seu treball. Aquest aparell analitza els òrgans i teixits del cos a partir de freqüències electromagnètiques. A partir d’aquesta anàlisi, identifica les possibles anomalies de la persona (intoxicacions, mancances nutricionals …).
 • Biorresonància quàntica NLS – Aquest equip permet tant diagnosticar (com fa el Test Quantum) com a més fer teràpia, modificant i equilibrant els camps electromagnètics que influeixen sobre el cos i la salut de la persona.
 • Zapper Dra. Clark – El Zapper és un dispositiu electrònic dissenyat per l’eminent Dra. Hulda Clark, emet microcorrents de baixa intensitat. La intensitat és tan baixa que no molesta durant el tractament. És capaç de matar virus, bacteris, fongs i paràsits en uns minuts, sense afectar negativament les cèl·lules de l’organisme.

Informació i contacte: 659 43 58 21 (Eduard)

Necessites ajuda?