Menu Close

Banys de so

Els banys de so o viatge sonor és dut a terme mitjançant el so eteri i envoltant dels bols de quars, el so greu i terrenal del didjeridoo i el so ancestral del cant d’harmònics (entre d’altres). 

Es propicia la relaxació profunda en el nivell físic i mental.
De forma subtil deixem anar les tensions i iniciem un viatge profund al nostre interior.
Sempre amb sons creats en directe, acompanyem aquest viatge aconseguint que sigui una experiència individual però amb la força col·lectiva d’un grup reduït de “viatgers” que comparteixen l’experiència.

La durada de la part sonora és d’aproximadament 45 minuts, on s’alternen els diferents sons amb els silencis. Es fan preferiblement estirats per afavorir la relaxació. Els viatges sonors mai son iguals, els instruments que es toquen i la durada de cada so depèn de les necessitats i l’energia que tingui el grup en cada moment

Natura't!

Per a tu

Treball individual

 Especialment indicat per a gestionar l’estrès i l’ansietat, alteracions del son, contractures musculars, millorar l’autoconeixement…

Sessions de grup obert

Vine a qualsevol de les activitats periòdiques obertes a tothom

Per a els teus

Per a amics i familiars

Organitza el teu propi bany de bosc o bany de so! És un bon regal per a sorprendre i aportar benestar a qui més estimes.

Per a la teva empresa o institut

Activitats a la carta

Per a millorar l’ambient laboral, reduir els nivells d’estrès, fer team bulding…

  • Taller teòric i pràctic sobre la gestió de l’estrès
  • Bany de bosc
  • Bany de so

FAQ

Preguntes habituals

A Riells del Fai, un poble situat al Vallès Oriental, als peus dels Cingles del Bertí. De forma habitual es fan en un espai tancat, però també es poden fer a l’aire lliure. Si vols fer-lo a un altre lloc, parlem-ne! 

Degut a la COVID has de dur la teva pròpia màrfega, alguna cosa per tapar-te i, si vols, un petit coixí.

No, és totalment incompatible.

En cas de cancel·lació s’informarà als usuaris el més aviat possible. Després de la cancel·lació es podrà escollir el reemborsament del import o bé dates alternatives.

En cas de cancel·lació de la reserva per part del usuari es reemborsarà l’import sempre i quan s’avisi amb un mínim de 48 hores abans de l’activitat.

Contacte

Si tens dubtes, suggeriments, vols organitzar un grup tancat, etc…, contacta a:

Subscriu-te per a estar al dia de totes les activitats i novetats!!

Necessites ajuda?