Menu Close

Banys de bosc

Els banys de bosc tenen el seu origen a Japó (Shinrin yoku), i són una pràctica sensorial de connexió amb la natura per tal de millorar el benestar, alleugerir l’estrès i fomentar la relaxació.

Nombrosos estudis avalen la gran quantitat de beneficis que aporten els banys de bosc a la salut, entre els quals destaquen:

  • Millora del funcionament del sistema immunitari.
  • Augment de la relaxació i reducció de l’estrés.
  • Millora de l’estat d’ànim i reducció d’estats depressius.
  • Regulació de la pressió arterial.
  • Augment de les cel·lules NK (Natural Killers) 

La seva durada pot anar des d’una fins a tres hores, i la distància que es recorre està al voltant de 2 quilòmetres, per tant és apte per a la majoria de persones. 

S’acostuma a fer en grups d’entre 4 i 10 persones, tot i que es pot adaptar segons les necessitats. 

FAQ

Preguntes habituals

El lloc habitual és a Riells del Fai, un poble situat al Vallès Oriental, als peus dels Cingles del Bertí. Si vols fer-lo a un altre lloc, parlem-ne! 

És una activitat pensada per a relaxarse i adequada a tots els nivells físics, tenint en compte que haurem de salvar desnivells i que ens asseurem a terra. La distància a recórrer està al voltant dels 2 Km.,  tot i això si tens alguna condició física específica no oblidis mencionar-ho en el formulari d’inscripció. 

La pluja ofereix moltes possibilitats per a els nostres sentits, així que si no hi ha un avís meteorològic vigent, o representa un perill per a la seguretat, l’activitat es durà a terme tot i la pluja.

Una ampolla d’aigua i alguna cosa per picar per si t’entra gana. 

La roba i calçat adients per anar per a la muntanya i adequades a les condicions climatològiques previstes.

Podria interferir en el correcte desenvolupament de l’activitat i amb d’altres animals propis de l’ecosistema, per tant no es pot venir amb la mascota.

En cas de cancel·lació s’informarà als usuaris el més aviat possible. Després de la cancel·lació es podrà escollir el reemborsament del import o bé dates alternatives.

En cas de cancel·lació de la reserva per part del usuari es reemborsarà l’import sempre i quan s’avisi amb un mínim de 48 hores abans de l’activitat.

Natura't!

Contacte

Si tens dubtes, suggeriments, vols organitzar un grup tancat, etc…, contacta a:

Subscriu-te per a estar al dia de totes les activitats i novetats!!

Necessites ajuda?