Menu Close

Sobre mi

Hola, et dono la benvinguda en aquesta pàgina web, i les gràcies per la teva visita!

Em dic Eduard Corbera Martínez, i sóc el responsable del projecte “Natura’t!”. Aquest projecte està fet amb la màxima il·lusió i té com a finalitat potenciar el benestar i el creixement personal de tots els participants (fins i tot el meu!).

Està basat en dues de les coses que més m’agraden: estar envoltat de natura i els sons/música.  Natura’t em dona la oportunitat de compartir aquests dos mons amb tothom i contribuir a potenciar el seu coneixement i el respecte per el nostre entorn.

Des de fa més de 15 anys tinc la sort de poder viure en un entorn privilegiat als peus dels Cingles del Bertí. Aquest fet ha potenciat el meu amor pel medi natural en general i per aquesta zona en particular. Els banys de bosc em donen la oportunitat de compartir aquest entorn amb tothom qui ho vulgui de forma respectuosa i beneficiosa, tant pel bosc com per les persones. Per adquirir les eines per poder-ho fer vaig formar-me i aprendre les tècniques de guiatge de bany de bosc amb el Forest Therapy Hub (FTH), i posteriorment vaig ampliar els meus coneixements formant-me com a guía de Teràpia de Bosc, també amb el FTHub.

Vaig anar arribant als banys de so de forma paulatina. Primer vaig descobrir el didjeridoo, un instrument de vent d’origen australià. Això em va fer adonar de que existien d’altres instruments “estranys” fins ara desconeguts per mi i que l’ésser humà de forma ancestral ha fet servir els sons per connectar de forma profunda amb un mateix. Després van arribar els bols de quars, uns instruments amb un so molt poderós i penetrant dels quals vaig fer una formació específica. 

Més endavant vaig fer diferents formacions de sonoteràpia on vaig treballar amb bols tibetans, diapasons i cant d’harmònics entre d’altres, i he estat oferint banys de so per diferents centres en els darrers anys, així com teràpies de so de forma individual.

Darrerament també m’he format en so i estats de trànsit amb el Sound Trance Institut.

També he fet diferents formacions de Tècniques de relaxació i gestió de l’estrès.

Així doncs t’animo a ser particep d’aquestes tècniques de connexió i d’autoconeixement profundament senzilles però de gran potencial.

Fins ben aviat!

Eduard

Contacte

Si tens dubtes, suggeriments, vols organitzar un grup tancat, etc…, contacta a:

Subscriu-te per a estar al dia de totes les activitats i novetats!!

Necessites ajuda?