Menu Close

Sobre mi

Hola, benvinguts i moltes gràcies per la vostra visita!

Em dic Eduard Corbera Martínez, i sóc el responsable del projecte “Natura’t!”. Aquest projecte està fet amb la màxima il·lusió i té com a finalitat potenciar el benestar i el creixement personal de tots els participants (jo inclòs).

Està basat en dues de les coses que més m’agraden: estar envoltat de natura i els sons/música.  Natura’t em dona la oportunitat de compartir aquests dos mons amb tothom i contribuir a potenciar el seu coneixement i el respecte per el nostre entorn.

Des de fa més de 10 anys tinc la sort de poder viure en un entorn privilegiat als peus dels Cingles del Bertí. Aquest fet ha potenciat el meu amor pel medi natural en general i per aquest entorn en particular. Els banys de bosc em donen la oportunitat de compartir aquest entorn amb tothom qui ho vulgui de forma respectuosa i beneficiosa, tant pel bosc com per les persones. Per adquirir les eines per poder-ho fer vaig formar-me i aprendre les tècniques de guiatge de bany de bosc amb el Forest Therapy Hub (FTH).

Vaig anar arribant als banys de so de forma paulatina. Primer vaig descobrir el didjeridoo, un instrument de vent d’origen australià. Això em va fer adonar de que existien d’altres instruments “estranys” fins ara desconeguts per mi i que l’ésser humà de forma ancestral ha fet servir els sons per connectar de forma profunda amb un mateix. Després van arribar els bols de quars i vaig fer diferents formacions de sonoteràpia i he estat oferint banys de so per diferents centres en els darrers anys.

Així doncs us animo a ser particeps d’aquestes tècniques de connexió i d’autoconeixement profundament senzilles però de gran potencial.

Fins ben aviat!

Eduard

Contacte

Si tens dubtes, suggeriments, vols organitzar un grup tancat, etc…, contacta a:

Subscriu-te per a estar al dia de totes les activitats i novetats!!

Necessites ajuda?