Menu Close

Equinocci de Primavera – 108 salutacions al sol

SURYA NAMASKAR:

En el ioga tradicional es celebren els canvis de cicle fent les 108 salutacions al sol. I nosaltres et volem convidar a celebrar l’equinocci de primavera. Oportunitat per començar de nou deixant enrere tot allò que ja no ens suma i així avançar en el creixement personal.
Començarem amb la pràctica de les 108 salutacions al sol. Les dividirem en 4 blocs de 27 salutacions i entre elles uns minuts de balasana per retornar a la respiració i al cos.
En acabat començarem la shavasana amb paraula i bany de gong.
No sé si és per mi aquesta pràctica 🤔
Si t’han vingut al cap algun d’aquests discursos: “108? on van!”, “jo no puc”, “això és per pro’s”, etc… Segueix llegint sis-plau:
Deixa’m començar per dir-te que el ioga és un camí i no una meta. Així que no deixis que et faci enrere el fet de fer 108 salutacions al sol.
Aquestes pràctiques repetitives són meditacions actives que ens porten cap un estat de trance. I com en qualsevol meditació passarem per diferents fases: Incomoditat física, lluita mental, alliberació i plenitud.
El ioga en ensenya a viure en aquest estat de Santosha que vol dir completa acceptació. Aquesta mirada càlida, amorosa, sense judicis ni comparacions cap a nosaltres mateixos i cap al món.
Així que no et marquis com a objectiu el poder fer les 108 salutacions al sol, marca’t com a objectiu el venir a abraçar aquest canvi a que ens convida l’arribada de la primavera.
Si durant la pràctica sents que has de baixar a Balasana per poder descansar físicament o per calmar aquests discursos limitants, fes-ho!
I recorda el Santosha, sosté aquesta veueta que et limita i diga’l-hi que tot està bé, que tu te’n cuides, que no cal que tingui por.
I un cop tornis a ser al aquí i ara, reprèn la pràctica.

El fet d’estar en un grup, ens manté en la pràctica i ens sosté en tot moment.

Info i reserva al 613 01 86 70 / 659 43 58 21

L'acte s'ha acabat.

Data

17 març 2024
Caducat!

Hora

09:00 - 11:30

Cost

15,00 €

Organitzador

Natura't!
Correu electrònic
contacte@natura't.com
Necessites ajuda?